RIB og Kajakktur

Vi går med RIB fra Laukvik på Senja over til Sommarøy som er i verdensklasse for havpadling hvor en lokalkjent guide tar deg med rundt Sommarøya’s skjærgård. Å padle er en av de fineste måtene å oppleve naturen på, en beveger seg i rolig takt og kommer tett inn på det maritime dyrelivet som finnes; oter, ærfugl, lundefugl og kanskje nysgjerrige niser som dukker opp langs kajakksiden. Sommarøy kalles også for det arktiske karibien og inneholder en skattekiste av holmer, skjær og kritthvite sandstrender. Med kajakk kan man nå de mest utilgjengelige og skjulte perlene.

Sommarøy kalles også for det arktiske karibien og inneholder en skattekiste av holmer, skjær og kritthvite sandstrender.

Vi benytter stødige dobbelt kajakker som gir en god og trygg opplevelse på sjøen. Våre guider har inngående kjennskap til kystsamfunnet og regionen så spør gjerne underveis om du ønsker å lære.
Etter kajakkturen setter vi farten opp og går videre med Rib uti havgapet til «øya i havet» Hekkingen på yttersiden av Senja hvor ett av Nord-Norges eldste fyr står. Her er det en stor Havørnbestand, så gjør kameraet ditt klart til å ta et spektakulært bilde av denne gigantiske fuglen.
Dette er en vakker en komplett havsafariopplevelse som tar for seg høydepunktene i landskapet og dyrelivet her oppe.

Pris

Hvis båtturen må avbestilles på grunn av ekstreme vær- eller vindforhold, blir turen gjennomført som en safari med bil, og hver deltaker vil motta en refusjon på 250 kroner.

Inkludert

RIB-tur, Kajakk med alt utstyr inkl. våtdrakt.

Informasjon om turen

Ta med

• Varme klær for å ha under flytedress/padledrakt (varm ull/fleece)
• Lue og hansker
• Vanntett kamera
• Vannflaske

Stay Connecting with our Social media

Join and get news & updates first

Rull til toppen