Nordlysjakt

Tilbys i perioden 1. okt. - 31. mars

Bli med en erfaren lokal guide på nordlysjakt i en eksklusiv liten gruppe med bare ett mål: å oppleve det vakre nordlyset.

Vi er stolte av å tilby personlig service og bruke lokal kunnskap i vårt søk etter steder med størst sjanse for å oppdage nordlyset. Vår betydelige erfaring med lokale værforhold forbedrer sjansene dine for å oppleve dette naturfenomenet.

Vi vil gjøre vårt ytterste for å finne auroraen i naturskjønne omgivelser, enten ved kysten eller i innlandet, avhengig av værforholdene. Hvis du tar med ditt eget kamera, kan guiden hjelpe deg med å justere kamerainnstillingene og tilby råd, slik at du kan prøve å ta dine egne nordlysbilder. Guiden vil også ta nordlysbilder som gjestene vil få tilgang til inkludert aurora-portretter (om forholdene tillater det).

Guiden vil også ta nordlysbilder som gjestene vil få tilgang til inkludert aurora-portretter

Det er maksimalt åtte gjester på våre eksklusive nordlysjakter. Vi tilbyr varme vinterklær og vil tenne bål i villmarken (hvis været tillater det). Vi serverer også varm ekspedisjonsmat og varm drikke. Guiden vil også dele interessante historier om den lokale naturen og kulturen og vil gjerne svare på spørsmål.

Henting er utenfor Aurora Fokus kino i Tromsø sentrum, og vi slipper gjester på hotellet deres når vi kommer tilbake til Tromsø.

Pris

Hvis båtturen må avbestilles på grunn av ekstreme vær- eller vindforhold, blir turen gjennomført som en safari med bil, og hver deltaker vil motta en refusjon på 250 kroner.

Inkludert

Norsktalende guide, transport, varm vinterdrakt, ullvotter, ekspedisjonsmat, varm drikke, aurora-portrett og retur til hotell.

Stay Connecting with our Social media

Join and get news & updates first

Searching Availability...

Rull til toppen