Havsafari

Skjærgården rundt Senja og Sommarøy er vill og unik. Fra steile klipper som stuper i havet til kritthvite strender og svaberg. Mange kaller Sommarøy det arktiske karibien.

På denne turen utforsker vi de flotteste og mest utilgjengelige plassene som kun kan nås med båt. Vi tar turen rundt øya Hekkingen og Hekkingen fyr som er et vakkert skue i havgapet og videre over havet mot naboøya Sommarøya.

Underveis er det store muligheter for å se havørn, oter, niser og lundefugl da de alle trives i disse områdene.

Dette er en vakker og lavterskel tur som tar for seg høydepunktene i landskapet og dyrelivet her oppe. Underveis tar vi oss tid til å gå på land på en av øyene og kikke oss litt omkring.

Underveis er det store muligheter for å se havørn, oter, niser og lundefugl

Nyt den fantastiske naturen mens du holder øye med det rike fugle- og dyrelivet. Arter du kan få oppleve er rein, elg, oter, ørn, sel, skarv og andre sjøfugler. Hvis du er her fra november til februar, kan det også være mulig å få øye på spekkhogger og knølhval.
Dette er en perfekt familievennlig dagstur for de som ønsker å fotografere og oppleve det unike arktiske lyset og dyrelivet fra forskjellige perspektiver. Vi vil navigere sakte og rolig mens vi tar bilder av vakker natur. Det er en stor bestand av havørn, så gjør kameraet ditt klart til å ta et spektakulært bilde av denne gigantiske fuglen.

Pris

Merk at denne turen kjøres på forskjellige tidspunkt og båttyper. Man., ons., og fre. kjøres turen med Buster Phantom som er en lukket båt med varme. Tirs, tors, lørd. kjøres turen med RIB.

Inkludert

Sikkerhetsutstyr, flytedrakter ved RIB-tur.

Informasjon om turen

Ta med

Varme klær til å bruke under flytedrakten ved RIB-tur og varmt fottøy.

Stay Connecting with our Social media

Join and get news & updates first

Rull til toppen