Om oss

Laukvik Senja

Velkommen til Nord-Senjas perle

Laukvik på Senja er en idyllisk og naturskjønn plass hvor middnattsolen skinner i horisont, fjell og fjordlandskap gjennom store deler av sommeren.

Plassen innbyr til fantastiske turer i fjellet som gir deg en helt unik og spesiell panoramautsikt over flotte fjellvann og landskapet rundt deg. Opplev for eksempel utsikten ut over vakre Malangen, eller se ut over til Sommarøy, Eddøya og Håja. Alle kjente landemerker i Nord.

Laukvik og områdene rundt har også et rikt fugleliv hvor du blant annet kan se Havørna på nært hold. En tur etter “fjæra” gir funn av både planter, tang og tare som gir liv til vanndyr og andre spennende havarter. Eller du kan benytte deg av de flotte sandstrendene som innbyr til lange kosestunder for både de minste og de største.

Feriestedet

Feriestedet Laukvik Senja  ble startet av Jan Viktor Nilsen, som er oppvokst på plassen. I dag er dette blitt til en familiebedrift som drives av sønnen Eivind og hans kone Kristin, med Jan Viktor som kyndig guide og den som vet alt om stedet og dets historie.

Plassen har seks utleieenheter med moderne og godt utstyrsnivå, i tillegg til foredlingshuset som benyttes fritt av gjestene til etterbehandling av fangst som fisk, bær og dyr/fugl.

Småbåthavnen gir ly og enkel adkomst til båtene både på flo og fjære, og som en del av vår service har vi utarbeidet spesielle kart over fiskeplasser som gir fiskerike opplevelser på havet.

Hvorfor Laukvik?

Utleie av fiskebåt

Vi har forskjellige båter alt etter ønske og behov.

Nærhet til butikk

Joker Botnhamn ligger kun 6 km. fra Laukvik, en flott sykkel- eller gåtur.

Enkel adkomst

Fra Tromsø ligger vi kun en time i bil + 35 min. ferge fra Brensholmen.

Vi kjenner plassen

Eiere har vokst opp på stedet og har eget hus her.

Velkommen til Laukvik – Et ferieparadis for alle​

eivind-og-kristin-1

Eivind og Kristin

På vegne av oss selv som vertskap, ønsker vi deg og dere hjertlig velkommen! Vi vil ta godt imot dere som våre gjester, og står til disposisjon ved behov for eventuelle spørsmål eller når annen veiledning er nødvendig. Informasjon vil bli gitt på mail og/eller telefon før ankomst i tillegg til ved ankomst.

Bestill din tur til Senja nå

Laukvik ⎮ Segla ⎮ Husøy ⎮ Bøvær ⎮ Hamn ⎮ Ersfjord ⎮ Husfjellet ⎮ Hesten

Rull til toppen