Fjordcruise med bil og båt til Sommarøy

Tilbys i perioden 01. februar - 15. april

Denne turen kjørest tirsdag, torsdag og søndag. Dette er en perfekt familievennlig dagstur for de som ønsker å fotografere og oppleve det unike arktiske lyset og naturen på en behagelig og avslappet måte. Sommarøy er et pulserende fiskesamfunn med sandstrender, øyer, holmer og bukter. Nyt spektakulær utsikt over det åpne havet, de bratte fjellene på Norges nest største øy Senja, og Håja som inspirerte formen til Ishavskatedralen.

Vi starter denne unike utflukten med bil/buss fra Tromsø til vakre Sommarøy, og stopper underveis for å ta bilder, nyte naturen og prøve å få øye på dyr og fugler.

Det er en stor bestand av havørn, så gjør kameraet ditt klart til å ta et spektakulært bilde av denne gigantiske fuglen.

Ett av høydepunktene på turen er en times tur med båt (RIB) i Sommarøya’s skjærgård. Vi vil navigere sakte og rolig mens vi tar bilder av vakker natur. Det er en stor bestand av havørn, så gjør kameraet ditt klart til å ta et spektakulært bilde av denne gigantiske fuglen.

Etter båtturen serverer vi varm ekspedisjonslunsj (Drytech). Vegetariske alternativer er tilgjengelige.


Pris

Merk: Hvis båtturen må avbestilles på grunn av ekstreme vær- eller vindforhold, blir turen gjennomført som en fjordtur med bil, og hver deltaker vil motta en refusjon på 240 kroner.

Inkludert

Transport tur/retur Tromsø -Sommarøy, en times RIB-tur, engelsktalende guide, varm lunsj, varm drikke, flytedrakt, votter, balaclava og briller.

Informasjon om turen

Ta med

Varme klær til å bruke under flytedrakten og varmt fottøy.

Stay Connecting with our Social media

Join and get news & updates first

Rull til toppen