Fjordcruise Sommarøy

Tilbys i perioden 1. okt. - 15. april

Bli med oss på en minneverdig arktisk dyresafari for å oppleve den fantastiske naturen innen rekkevidde av Tromsø. Denne eksklusive utflukten har en tur-retur bil, en RIB-safari i en spektakulær skjærgård og lunsj.
Vi starter denne unike utflukten med bil fra Tromsø og kjører langs kysten av Kvaløya til den vakre Sommarøy, og stopper underveis for å ta bilder, nyte den vakre naturen og prøve å få øye på dyr og fugler.
Sommarøy er et pulserende fiskesamfunn med sandstrender og fantastisk utsikt over det åpne havet. Dette er utgangspunktet for et av høydepunktene på turen – en times tur med båt (RIB) i Sommarøy skjærgård på ytre kyst på Kvaløya.

Det er en stor bestand av havørn, så gjør kameraet ditt klart til å ta et spektakulært bilde av denne gigantiske fuglen.

Nyt den fantastiske naturen mens du holder øye med det rike fugle- og dyrelivet. Arter du kan få oppleve er rein, elg, oter, ørn, sel, skarv og andre sjøfugler. Hvis du er her fra november til februar, kan det også være mulig å få øye på spekkhogger og knølhval.
Dette er en perfekt familievennlig dagstur for de som ønsker å fotografere og oppleve det unike arktiske lyset og dyrelivet fra forskjellige perspektiver. Vi vil navigere sakte og rolig mens vi tar bilder av vakker natur. Det er en stor bestand av havørn, så gjør kameraet ditt klart til å ta et spektakulært bilde av denne gigantiske fuglen.

Pris

Hvis båtturen må avbestilles på grunn av ekstreme vær- eller vindforhold, blir turen gjennomført som en safari med bil, og hver deltaker vil motta en refusjon på 250 kroner.

Inkludert

Transport, en times RIB-tur, norsktalende guide, lunsj, varm drikke, varm flytedrakt og ullvotter.

Informasjon om turen

Ta med

Varme klær til å bruke under flytedrakten og varmt fottøy.

Stay Connecting with our Social media

Join and get news & updates first

Searching Availability...

Rull til toppen